Intresseanmälan

För att söka bostad hos oss lämnar man sitt intresse via formuläret som finns här på sidan, detta gäller även dig som redan bor hos oss och vill göra interna byten av bostäder, bil- eller garageplatser.

För att din intresseanmälan ska behandlas kräver vi att samtliga uppgifter som efterfrågas lämnas, intresseanmälan som saknar uppgifter om tex arbetsgivare, inkomst eller om nuvarande boende kommer inte behandlas och blir inaktiverade.


Hur blir jag erbjuden bostad?

När en uppsägning har inkommit till oss gör vi en sökning bland intresseanmälningar, om du matchar någon av dessa kommer du att kontaktas via e-post eller telefon.


Kan jag ändra min intresseanmälan?

Du kan ändra eller lägga till något i din intresseanmälan, dock inte själv. Kontakta oss så hjälper vi dig!


Vi är två som söker bostad, lämnar vi två intresseanmälningar då?

Om ni är sambo eller gifta så behöver ni bara lämna en intresseanmälan, ni skriver er partners personuppgifter i fältet ”övrigt”.


Kan jag lämna fler intresseanmälningar?

Nej, man kan bara lämna en intresseanmälan.


Vad ska jag skriva i fältet övrigt?

Här är det fördelaktigt att du skriver lite om dig själv och din livssituation. Tex när du har behov utav bostad och om det finns en medsökande till intresseanmälan. Om du är arbetslös eller studerar kommer vi att kräva en borgenär på kontraktet, om du redan ordnat med borgenär kan du uppge detta här.


Hur länge är min intresseanmälan aktiv?

Din intresseanmälan för bostad är aktiv i 6 månader efter att den skapats, därefter blir den inaktiverad. För att hålla den fortsatt aktiv behöver du kontakta oss för att återaktivera den.

Bil- och garageplats blir aldrig inaktiverad pga av den ibland långa väntetiden.


Till intressanmälan